Het recreatiemeer

Tegen de camping aan ligt een meer waar gezwommen en gevaren kan worden. Het meer is niet geschikt voor kinderen zonder zwemdiploma doordat het al vrij snel te diep wordt om te staan. Voor iedereen met een zwemdiploma is het zeer geschikt om hier te zwemmen op een warme zomerdag.

Voor de kleintjes worden er op meerdere plekken op de camping kinderbadjes neergezet. Op ongeveer 10-20 km vanaf de camping zijn meerdere buiten- en binnenzwembaden te vinden, voornamelijk in Duitsland.

Vissen

In Stare Krecany is er een meer waar gevist mag worden. Dit is circa 10 minuten rijden vanaf de camping. Bij de receptie kunt u een visvergunning kopen voor 4 euro per dag, voor 2 hengels. In het meer zitten palingen, karpers, forellen en baarzen.  Adres:nove krecany 12 40761 Stare Krecany

Het is ook mogelijk om in Sluknov te vissen. de proceduren is alleen lastiger(er zijn 3 instanties bij betrokken) en kost circa 40 euro per week.

Het Klimaat

De zomers in Tsjechie zijn in het algemeen warmer dan in Nederland. Daarbij valt er ook minder neerslag.

In de avond koelt het af, dit is heerlijk voor de nachtrust. We adviseren wel om een dik vest en eventueel een extra deken mee te nemen, zodat u het niet koud krijgt.

Verkeersregels voor auto’s in Tsjechië

In Tsjechië zijn er een aantal afwijkende verkeerregels die belangrijk zijn om te weten:

Verkeersregels voor fietsers in Tsjechië

Van plan je fiets mee te nemen deze zomer? Dan zijn deze afwijkende regels van Nederland wel handig om te weten:

Zie het kopje ''fietsenverhuur en tours'' voor verhuur van fietsen op de camping.

 

 

€15, Kamperen voor 2!
Toon aanbieding