Excursie naar de Skoda fabriek en Museum

Heb je altijd al eens willen zien hoe auto's gemaakt worden en alles wat erbij komt kijken in een grote autofabriek? Dan is dit je kans op een UNIEKE complete rondleiding! De rondleiding zal in het Engels zijn. 

We zijn uitgenodigd om met een groep van 20 personen te komen. Bij aankomst wordt de groep opgedeeld in twee groepen van 10 personen. De eerste groep zal beginnen in het museum en de tweede groep zal in de fabriek beginnen. Let op de excursie in de fabriek is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar!

Xomerbreak voor de skodafabriek: tussen 27-07 en 07-08 is de fabriek gesloten en zijn er geen excursies. 

Datums skodafabriek: Afgelast, omdat er dit jaar geen rondleidingen zijn in de fabriek. Het museum ook op eigen houtje bezocht kan worden en daarom hebben we besloten de hele tour te annuleren. 

09-08-2022 voor maximaal 10 personen! Let op twee eigen auto's kunnen de fabriek in. Er moet ruimte zijn voor een gids. (Engels gesproken). Je krijgt op deze dag zowel een rondleiding door de fabriek als museum. 

Dagindeling

10:00 Verzamelen bij de receptie. 

10:15: Uiterlijke tijd om te vertrekken

12:00 Aankomst

12:20 Melden bij de receptie! Wees hier echt op tijd!

12:30: Rondleiding begint met 2 eigen auto's!

15:30: Einde van de rondleidingen.(ik ben hier niet zeker van bij de tour van 9 augustus dit is namelijk een volledig rondleiding is)

17:30: Aankomst op de camping (of later) 

We zoeken voor elke rondleiding iemand die de leiding zou willen nemen over de groep. Deze personen krijgen de lijst mee met personen die mee gaan.

Kosten: 200 kronen per volwassene, kinderen/studenten:100 kronen LET OP! vanaf 10 jaar! 

Regel: dichten schoenen aan! Geen hakken. 

Vervoer: eigen auto, idee is om samen te reizen en de kosten te splitten?

Adres

ŠKODA AUTO (90 km vanaf de camping)                                                                           

Parkeren: Je kunt parkeren aan de overkant van de Skodafabriek, in een garage bij het winkelcentrum. Let op één auto moet mee de Skodafabriek in.

Aanmelden kan na reserveren, per e-mail.

Wees er snel bij want vol = vol