Recreatieprogramma voor jong en oud

Ruime kampeerplekken

Gratis WiFi op de gehele camping

Camping met Nederlandse eigenaar in Tsjechië

Op zoek naar een camping in Tsjechië met een Nederlandse eigenaar? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Onze camping is gezellig en ruim opgezet. Je geniet zo optimaal van het uitzicht op de prachtige bergen. Zo heb je het gevoel eens echt in de natuur te zijn.

camping overzicht

Boek eenvoudig een van onze camping accommodaties

Een camping met een Nederlandse eigenaar en nog veel meer in Tsjechië

Naast het feit dat onze camping in Tsjechië een Nederlandse eigenaar heeft, ondervind je nog meer voordelen van het bezoeken van onze camping. Je komt namelijk op een gezellige camping terecht waar veel te beleven is. Wij organiseren verschillende activiteiten op het terrein van de camping en in de buurt en er zijn allerlei bezienswaardigheden. Ons recreatieteam is zo goed dat velen zelfs speciaal terugkomen naar onze camping! En onze kampvuuravonden, sporttoernooien en barbecues zijn ook echte aanraders.

Kies voor een ruime camping en geniet van de natuur

Dus wil je je vakantie doorbrengen op een camping in Tsjechië met een Nederlandse eigenaar? En zie je de combinatie van ruime plaatsen met een ruim aanbod activiteiten wel zitten? Reserveer dan nu online, we zien je graag aankomend seizoen verschijnen! Of bel voor meer informatie naar 0636164972. Natuurlijk zijn de activiteiten volledig vrijblijvend. De ruime opzet van de camping zorgt ervoor dat je ook goed aan je rust kan toekomen. Dus kom genieten van een heerlijke kampeervakantie in Tsjechië.